Home navigate_next Regio Murcia

Regio Murcia

Los Narejos ligt in het zuiden van Spanje langs de Mar Menor. De Mar Menor is het grootste zoutwatermeer in Europa.
73 km kustlijn met witte zandstranden en kristalhelder water. De temperatuur van het water schommelt van 18 graden in de winter tot wel 30 graden in de zomer.

Dankzij de rijke mineralen heeft het water een helende werking voor reuma, artritis, huidaandoeningen… Het is een gek zicht wanneer je voor het eerst de met zwarte modder bedekte baders ziet, maar al gauw ontdek je zelf de deugden van de alom bekende "mud": zachte huid, pijnstillend bij zonnebrand en insectenbeten, reuma... Deze klei kan je zo uit de Mar Menor ophalen in San Pedro del Pinatar.

Los Narejos is ook een ideale badplaats voor het beoefenen van watersporten. Waterskiërs kunnen er hun hart ophalen op het vlakke meer. Het is een waar paradijs voor zonaanbidders en waterratten dankzij de 320 dagen zon per jaar. In de maand januari ligt de temperatuur nog rond de 22 graden.

Verder biedt de mooie badplaats Los Narejos activiteiten voor ieder wat wils. Er zijn winkels, restaurants, haventjes, zeil- en duikscholen, leuke terrasjes, beach bars, supermarkten, tennisclubs. Je kan er ook genieten van de authentieke Spaanse keuken met zijn overheerlijke tapa's, paella en sardines.

Het is ook zeer aangenaam om eens langs de prachtige promenade te wandelen, en te stoppen langs een van de gezellige strandtentjes. Als je het haventje Los Alcazares tegenkomt kan je daar op geregelde tijdstippen rondvaartboottochten doen. Je kan ook een bezoekje brengen aan de lokale markten, of de steden Murcia en Cartagena bezoeken.

In de winter gaat het leven in Los Narejos gewoon verder. De winter is een ideale verblijfplaats voor mensen die de kille regenachtige dagen willen ontvluchten op zoek naar de warmte en de zon. Alle comfort en winkels zijn op wandelafstand.
 

Getuigenissen

ons gastenboek

Ides en Mieke, Jan en Paula

Beste Heike,

We hebben het heel goed gehad in Los Narejos : lief huisje, mooi en fris ingericht! De wandelingen aan de Mar Menor hebben ons deugd gedaan, alsook de busuitstappen naar Murcia en Cartagena waren de moeite waard. Die week is zo snel gevlogen! De temperatuurschok van 32 graden naar 8 graden is nog niet verwerkt! (snotneuzen) als ik het moeilijk heb, doe ik mijn ogen dicht, en droom ik van de mooie stranden. De laatste dag na de ochtendwandeling hebben we het huis in orde gebracht, zodat de volgende gelukzakken er een prachtig en goed verlof kunnen doorbrengen. Nogmaals bedankt voor alles! Niemand kan ons deze herinnering nog afnemen!

Met vier in bed : figuurlijk!

Ontvangst : 5 bedjes

Huisje : 5 bedjes

Locatie : 5 bedjes

Omgeving : 5 bedjes

Uitstappen : 5 bedjes

Murcia : 5 bedjes

Cartagena : 5 bedjes

Restaurantjes : 5 bedjes

Eindresultaat : 100 op 100

Met felicitaties van de jury. Voor herhaling vatbaar! En met dank aan Heike.

Samenstelling van de jury :

Ides en Mieke

Jan en Paula

Zondag 15/09/2013

Bekijk ons gastenboek