Home navigate_next Het Huisje

Het huisje

Het Huisje - Los Narejos - Spanje Woning te huur in Los Narejos, nabij San Javier (Murcia). Deze vakantiewoning ligt op 600 meter van de Mar Menor en biedt plaats aan 5 personen. Vooraan de woning is er een 6 m² groot terras, achteraan de woning is er een 20 m² groot terras. Boven is er ook een prachtig daksolarium, voorzien van relaxzetels waar het zelfs in de winter aangenaam is om in te luieren. De badplaats Los Alcazares oogt zeer mooi en gezellig, doordat er geen appartementsblokken staan.

Het huis beschikt over een volledig uitgeruste keuken, een slaapkamer met een tweepersoonsbed (160cm breed), een slaapkamer met drie eenpersoonsbedden (waarvan 1 uitschuifbed.) en een badkamer met baddouche.

De woning is volledig aangekleed om een aangenaam verblijf mogelijk te maken. Er is een privéparking achteraan de woning. De privéparking is langs verschillende poorten toegankelijk.
 

Getuigenissen

ons gastenboek

Debbie, Didier, Roland en Claudine

December  (20 – 22°)

We waren aangenaam verrast door het uitzicht en het interieur van het huisje.

Alles was proper en verzorgd; alles erop en eraan. Het was uiterst interessant, met de info die op de tafel lag, alsook de prachtige streek die we konden bezoeken. De bakkerij op de hoek was een aanrader; heel vriendelijk personeel. Het was een onvergetelijke week zowel voor ons als voor onze vrienden die mee waren. Zeker voor herhaling vatbaar!

Debbie, Didier, Roland, Claudine

Bekijk ons gastenboek